.

.

Хемотон симулиран бонсай декор изкуствен зелен декор за растения фалшив орнамент за цветя фалшива декорация на цветя

Хемотон симулиран бонсай декор изкуствен зелен декор за растения фалшив орнамент за цветя фалшива декорация на цветя

BGN 0.67

Наличност
Налично за поръчка

Описание
Ако обичате зеленината, но не можете да ги поддържате поради натоварения си живот, фалшивото растение е отговорът на вашия проблем. Вече няма нужда да се притеснявате от поливането на изкуствените си растения в саксии. Можете да изпратите изкуствените растения на приятелите и семейството си като подаръци. Характеристики
. -Color : Както е показано
. -Материал : керамика и плат
. - Главно от добри и здрави материали, той може да се използва за дълго време и не е лесно да се счупи. - Това фалшиво растение е направено с отлична изработка и има декоративен и жизнен сочен вид растение. - Жизненият орнамент за растение ще донесе на вашия домашен декор свеж и естествен дъх. - Поставен в дома, той може не само да отразява вкусовата стойност на собственика, но и да привлече лично внимание и да покаже уникалния чар на собственика. - В сравнение с истинския бонсай, фалшивото растение е по -лесно да се грижи и чисти, което е практично за вас.
Главно направено от добри и здрави материали, може да се използва дълго време и не е лесно да се счупи . Това фалшиво растение е направено с отлична изработка и има декоративен и жизнен сочен вид растение. Вкусова стойност, но също така привлича лично внимание и покажете уникалния чар на собственика . В сравнение с истинския бонсай, фалшивото саксийно растение е по -лесно да се грижите и чисти, което е практично за вас.

Всичко за продукта

Избор на купувачи