.

.

zttd 2in гребен почистване на четка дръжка за коса почистващ препарат за почистване на рейк премахване на гребен вграден инструмент мини косъм замърсяване за отстран?

zttd 2in гребен почистване на четка дръжка за коса почистващ препарат за почистване на рейк премахване на гребен вграден

BGN 4.67

Наличност
Налично за поръчка

2in1 Гребен почистване четка Пластмасова дръжка за почистване на четка за коса Рейк Премахване на гребен вграден инструмент мини косъм Замръзване за отстраняване ; Първо, използване на скелетната глава на четката за премахване на косата от гребена; Второ, използване на страната на четините за почистване на гребена на косата 【Ефективен дизайн на рейк】 Нашият почистващ препарат за четки има дизайн на рейк, който прави премахването на косата и отломките много по -лесно. Колкото и да е отблизо опакованата четина, тя може да достигне през тях и старателно почиства основата на четката за коса. 【Устойчив материал】 Изработен от пластмаса и найлон, миещ се, не е лесен за увреждане и деформиране, лесен за почистване след замърсяване. Много удобно за почистване на всички видове четка за коса и гребени. 【Лесен за използване】 Мини размер и леко тегло, които могат да бъдат поставени директно в джоба или чантата ви. Винаги чиста и свежа коса, мъх, прах и продукт се натрупват. 【За дома или употребата на салон】 Това е подарък, който ще помогне на хората да поддържат косата си чиста и хигиенична. Гребната четка е годна за дома, фризьорски салон и дори за лична употреба, тя също е добър избор за пътуване. 2-в-1 Гребен почистване на четка Пластмасова дръжка на четка за коса почистваща рейка Премахване на гребен вграден инструмент мини за отстраняване на мръсотия за премахване на прах за коса и използване на салон : Чисто ново и високо качество. Този инструмент за почистване е лесно премахване на възли на коса около основата и Четка на четката. Този практичен малък инструмент е подходящ за употреба на дома и фризьорския салон. Без значение, ако използвате четка с монтирани четинки или широки зъби, нашата почистваща четка за коса ще може да върши своята работа. Спецификация : Име : 2 -in-1 Гребен почистване на четка : оранжево, зелено, сивоматериал : пластмаса, найлонов набит : 17*5.7*2inchthe Пакетът съдържа : 1бр. Извадете гребен вграден инструмент мини за отстраняване на мръсотия за премахване на дома за прах на косата и употреба на салона.

Всичко за продукта

Избор на купувачи